«ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ»

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ.

 Συγχωρήστε με. Αυτό δεν είναι προσωπική αιχμή. ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΕΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που δεν μπορεί πια να βλέπει το θέατρο μετάθεσης ευθυνών. 

 ΕΣΕΙΣ Γνωρίζατε ή οφείλατε να γνωρίζετε από την πρώτη μέρα και γνωρίζετε τώρα, ότι ο Θεσσαλικός κάμπος βρίσκεται σε εδαφικό επίπεδο χαμηλότερο από την ευρύτερη περιοχή και, σε περίπτωση ακραίας νεροποντής, γίνεται μια απέραντη λίμνη που φουσκώνει και πνίγει ανθρώπους και ζωικό κεφάλαιο και καταστρέφει περιουσίες.

ΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΕΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:: ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ  ΝΑ ΑΦΑΡΜΟΖΩ,, ανεξάρτητα από πολιτική ιδεολογία.

“ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ” 

 Κύριε Περιφεριάρχη,

Τί κάνατε για να πρωτοστατήσετε στον αγώνα της πρόληψης με τη δημιουργία σοβαρών υποδομών ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΟΓΚΩΝ προς τη Θάλασσα, διεκδικώντας άφθονους Ευρωπα’ι’κούς πόρους, εθνικούς πόρους αλλά και δικά σας διαθέσιμα κεφάλαια;; Δεν υπάρχει δικαιολογία. ’Εχετε πια θεσμοθετημένες και κατωχηρωμένες αρμοδιότητες και πόρους αλλά και ευθύνες. Δεν μπορείτε να το παίζετε «αδιάφοροι» θεατές.

Οι θέσεις εξουσίας δεν αφορούν μονάχα στη νομή της αλλα συνεπάγονται και ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και αυτό πρέπει να το χωνέψετε – να το χωνέψουμε ΟΛΟΙ.

Η ανικανότητα της όποιας κεντρικής Κυβέρνησης και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που – σημειωτέον – εμείς οι πολίτες διαφθείρουμε – δεν μπορεί να είναι άλοθι.

Βεβαίως, τα φαινόμενα ήταν εξαιρετικά ΑΚΡΑΙΑ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ. Αλλά καμιά προετοιμασία και καμιά ανάληψη ευθύνης;; ΕΛΕΟΣ..!!!

Οι Παθογένειες του Θεσσαλικού Κάμπου ήσαν γνωστές από παλιά και μας πλήγωσαν και στο παρελθον. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ… ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ***

ΑΛΛΑ, ως χειριστής εξουσίας εκ μέρους του λαού, έχετε σοβαρές ευθύνες και έχουμε υποχρέωση να σας ελέγχουμε.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ; Μόνον οι άλλοι;; Ποιοί άλλοι τέλος πάντων. ;!!!

Υ.Γ. !.: Υπάρχουν άλλες παθογένειες ανά τη χώρα. ( Έβρος, Πήλιο, Ρόδος, κ.ά,  αλλά το μείζον θέμα που μας συγκλονίζει αυτές τις μέρες, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ και άρα η άμεση προτεραιότητα. Ολα στην ώρα τους.

Φιλοι και φίλες, Αν αυτό το σημείωμα σας αγγίζει, κάντε  κάτι. Μην το αφήστε να περάσει έτσι αψήφιστα, Κοινοποιήστε το στους φίλους σας με τις δικές σας παρατηρήσεις. 

Υ.Γ. 2: Με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, σε περιοχές που δεν επληγησαν, το θέμα αγνοήθηκε σχεδόν πλήρως, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ;; !!!!

Νίκος Ε. Σκουλάς, Ανήσυχος και αγανακτησμένος!!!

Please follow and like us:
Pin Share

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: